Državno prvenstvo 2013 v organizaciji Briljantine

Letos praznujemo že 10. rojstni dan in zato smo želeli združiti naš
tradicionalni Memorial z najvišjim tekmovanjem na državni ravni – to je 30. uradno Državno prvenstvo v rock'n'rollu organizirano pod okriljem Plesne Zveze Slovenije.
Vabimo vas, da si ogledate Program tekmovanja in se nam pridružite.

Kdaj? Sobota, 25.5.2013
Kje? Športna dvorana Kašelj, Ljubljana
Karte v predprodaji: 10 Eur (Pokliči Sindi na 031642659)

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Plesni pozdravček!

19.05.2013. 16:41

Briljantinčki na Svetovnem pokalu v Krakowu


V četrtek, 18.4.2013, smo se odpravili na nočno potovanje na Poljsko, kjer nas je v soboto čakal prvi Svetovni pokal v letošnjem letu. Po 12 urni vožnji smo si privoščili pašto in se pofotkali ob reki Visli. V soboto nas je čakalo tekmovanje, na katerem smo presegli vsa pričakovanja naše trenerke in pa nas samih, tako da smo bili vsi zelooo srečni.

Komaj čakamo na mednarodno tekmovanje in s tem na odličen občutek stati na odru med toliko plesalci, se zabavati na poti in se družiti med sabo.

-Ne pozabite si ogledati naše galerije, ki govori zase :)

Pozdravček,

vaši Briljantinčki

22.04.2013. 12:59 Preberi več ⇒

Pridite navijat za nas v Škofjo Loko

Upamo, da ste pobarvali veliko pirhov, se najedli slastne potice in šunke, tudi Briljantinčki smo uživali praznike. Zdaj pa vas naslednjo soboto, 13.4.2013, vabimo v Škofjo Loko (natančneje Športna dvorana Trata), kjer bo od 17:00 naprej potekal Pokal Slovenije v akrobatskem rock'n'rollu.

Pridite navijat! :)

05.04.2013. 14:22 Preberi več ⇒

Naša prva tekma v letu 2013

   V soboto, 16.3.2013 so naše plesalke in plesalce na Vrhniki čakale prve kvalifikacije v akrobatskem rock'n'roll-u v letošnjem letu. Ker je večina naših parov prestopilo v višjo kategorijo, ostali pa že kar dolgo časa niso bili na tekmovanju, je bila napetost v trebuščkih kar velika. Ker pa so naši Briljantinčki pravi mojstri nastopanja, se jim na odru to skoraj nič ni poznalo :) S svojimi nastopi so popolnoma navdušili njihove navijače in pa seveda mene, trenerko :) Sedaj pa nas vse skupaj čaka velikooooo dela do naslednje tekme. Vabimo vas, da si utrinke iz tekme ogledate v naši galeriji.
 

22.03.2013. 20:39 Preberi več ⇒

Briljantina Teen's na dogodku Evropa pleše

 Oktobra je v Velenju potekalo Evropsko prvenstvo v standardnih in latinskoameriških plesih za profesionalce, kjer so na parketu svoje znanje prikazali plesalci iz kar 19 držav.
Na povabilo smo se z veseljem odzvali in tako so se naši plesalci v večernem delu predstavili s formacijo Briljantina Teens.
V kategoriji latinskoameriški plesi sta Slovenijo popeljala na najvišjo stopničko Tatsiana Lahvinovich in Zoran Plohl in jima za ta uspeh čestitamo!
Naš nastop je kljub manjši zasedbi odlično uspel. Vabimo pa vas, da si v galeriji ogledate, kaj se je dogajalo v zakulisju.

Pozdravček,

Briljantinčki 

22.01.2013. 15:04 Preberi več ⇒

Finale Pokala Slovenije v Mariboru

 Rezultati tekmovanja:

• Mlajši mladinci:

- 1.mesto: Jaka Vrevc Žlajpah - Luna Vogrič
- 3.mesto: Matej Matečko - Evelin Arh
- 6.mesto: Žiga Vrevc Žlajpah in Danaja Kurnik 
 
• Starejši mladinci:

- 2.mesto: Miha Matečko in Tjaša Pintar
- 3.mesto: Jan Marekovič in Pika Mlakar

09.01.2013. 22:00 Preberi več ⇒

BRILJANTINA TEENS VICE SVETOVNI PRVAKI


 Rock'n'Roll mladinska formacija Briljantina teens (PK Briljantina) je na svetovnem prvenstvu v nemškem Karlsruhe posegla po zvezdah in osvojila naslov vice svetovnih prvakov. V odlični koreografiji Sindi Vogrič in z odličnim finalnim nastopom so si prislužili kar 5 drugih mest od 7 sodnikov, prvo mesto pa je šlo soglasno v roke domačih favoritov.

S tem odličnim nastopom je Sindi s svojim plesalci dokazala, da Briljantinčki res sodijo v svetovni mladinski vrh. Jackson's 12 so se s prav tako odličnim nastopom uvrstili na 9.mesto.

Rezultati:

1. FORMATION 1 Nemčija

2. BRILJANTINA TEENS Slovenija

3. FORSAGE Rusija

....

9. Jackson's 12

http://www.youtube.com/watch?v=dS-4eqHcjXo
 

 

01.12.2012. 13:15 Preberi več ⇒