Luna Vogrič in Jaka Vrevc Žlajpah znova finalista Rock and Roll mladinskega svetovnega prvenstva

V soboto, 29. 9. 2012, je v Avstriji, v prestižni dvorani »Stefanien hall« v Gradcu, potekalo svetovno prvenstvo v rock'n rollu, ki so se ga udeležili tudi naši plesalci, reprezentanti Luna Vogrič in Jaka Vrevc Žlajpah, Danaja Kurnik in Žiga Vrevc Žlajpah, Katja Duh in Jon Vogrič med mlajšimi mladinci in Tjaša Pintar in Miha Matečko med starejšimi mladinci.
Jaka in Luna sta se znova uvrstila v  finale in zasedla odlično 5. mesto, Jon in Katja 12. mesto, Žiga in Danaja 25. mesto. Miha in Tjaša sta zasedla 33. mesto.
Rezultati pa ne povedo vsega: s treningi smo začeli že v mesecu avgustu, ko smo ponovno pridobivali kondicijo in plesno usklajenost, nadaljevali z »višinskimi«  pripravami na Rogli in zaključevali s septembrskimi »piljenji« forme v novi dvorani. Veseli smo, da smo z veliko pozitivne energije pokazali, kaj smo sposobni: finalnih nastopov, premagovanja bolečin ob poškodbah, medsebojnega razumevanja in podpiranja. In še trenerko smo spravili do solz sreče!
Vsem plesalcem iskreno čestitamo za odličen rezultat in jim tudi v prihodnje želimo še veliko prijetnih plesnih trenutkov!

 

11.11.2012. 12:23