Nastop na Ljubljanskih žabarijah

Tudi letos so se na Barju zabavale male žabice. Veliko jih je bilo, zato se je regljanje slišalo daleč naokrog.
Žabicam smo se pridružili tudi Briljantinčki in jim popestrili dogajanje z rock'n rollom. Seveda pa se po končanem dogodku nismo kar razšli, temveč smo lepo vreme izkoristili za piknik v bližini.
11.07.2013. 22:43

Podelitev priznanj Plesne zveze Slovenije za leto 2011

29/2 je PZS v Festivalni dvorani šestič po vrsti organizirala podelitev priznanj (zlatih, srebrnih in bronastih) za posameznike, pare in skupine za delo v preteklem koledarskem letu. Med dobitniki priznanj so bili tudi plesalci Rock´n ´Rolla PK Briljantina. Na podelitvi so nagrajence in goste počastili predstavniki PZS in Olimpijskega komiteja Slovenije.

02.03.2012. 01:52 Preberi več ⇒

Polet v Tivoliju

24.06.2011. 20:34 Komentarji (0)

Piknik Briljantina - 2011

V nedeljo 22. maja, takoj po zelo uspešnem državnem prvenstvu, je bil piknik Briljantina. Hrane in pijače seveda ni manjkalo. Kuharjev je bilo več kot zadosti.

Proslavili smo uspeh na državnem prvenstvu in zaključek sezone. Da ne bo pomote, odpiranje penečega vina je bil show. Otroci niso pili alkoholnih pijač.

Nogometna tekma med mladino in starši je bilo borba. Zmagali so ...

In seveda na Briljantininem pikniku ni manjkalo tudi rock'n'rolla. Za to sta poskrbela veterana Vlasta in Marko.

Skratka, super je blo! smile-big

25.05.2011. 09:33 Preberi več ⇒

Božički v dvorani

Tako smo praznovali božično novoletne praznike!

Ker v klubu skrbimo tudi za veliko dobre volje, si vsake toliko časa privoščimo tudi zabavo, polno domišljije, smeha in norosti smile-big16.02.2011. 23:46 Komentarji (3) Preberi več ⇒

Slike za splet

Naš fotograf Damjan je obdelal slike iz petkovega "photoshootinga" in poslal nekaj izbranih slik. Slike so res enkratne in nedvomno lahko rečemo, da je bilo slikanje zelo uspešno. Ena slika je boljša od druge. Pa povejte še vi kaj si mislite o naših novih zvezdah!


wink

31.01.2011. 02:15 Komentarji (7) Preberi več ⇒

Kako je potekalo slikanje za splet

Prenova spletne strani je zahtevala tudi nove slike naših tekmovalk in tekmovalcev. Zato smo v začetku leta žrtvovali del petkovega treninga za slikanje za spletno stran. Kot dogovorjeno so Damjan, Albert, Bojan in pomočnica Pia prišli na petkov trening. S seboj so prinesli kup fotografske opreme. Potem, ko smo se dogovorili za potek slikanja, so kaj hitro pričeli s postavljanjem opreme.

Vsak par si je domislil svoje poze za slikanje. Na dan je prišla skrita kreativnost naših deklet in fantov.cool

31.01.2011. 00:43 Komentarji (0) Preberi več ⇒